top of page
Search
  • Ilse Beguin

Overspannen basisschool

Hier vertel ik over mijn eigen ervaringen tijdens mijn werk als energetisch reiniger. Het is telkens prachtig en uniek! En met de mooiste resultaten.
De zwaarte van Corona

Na een zeer belastende Corona-periode had de basisschool van mijn dochter veel overwerkte leraren gezien. Het was alsof het gebouw zelf overspannen aanvoelde en graag weer tot rust wilde komen. Het was een bijzondere ervaring voor mij om de school een energetische reiniging te geven.


Drieëndertig helpers

Ik heb gewerkt met stemfrequentie, zingen en tonen op intuïtie, om verdichte trilling te verhogen en op te schonen. Het geheel duurde ruim een uur. Bij het rondlopen vooraf aan de reiniging voelde ik in enkele lokalen veel zwaarte, met name op de bovenverdieping. Ik ben begonnen door mezelf af te stemmen op het hele gebouw met schoolplein. Er kwam hulp bij, in totaal 33 helpers die allen afgestemd waren op zeer hoge positieve intenties voor de school en alle betrokkenen. Ik voelde me deel van een enorme kring van lichtwerkers om het schoolgebouw.

Energievortex

Er kwam een groot verdriet langs dat losgelaten mocht worden. Het had te maken met niet gehoord worden, iets dat er niet mocht zijn. Ik heb me als kanaal opengesteld om dat te uiten en op te lossen.

Daarna heb ik gewerkt in het centrum van het pand, met stemklank om de trilling te verhogen. Er ontstond een permanente helende spiralende bol ruim om het gebouw, tot in de grond en boven het dak. Een vortex die al het negatieve weg laat stromen en er positiviteit voor in de plaats brengt. De energievortex zit nu verankerd diep in de grond. Deze zal blijven werken in ieders hoogste belang, totdat dat belang ergens verandert en het niet meer dient. Toen het werk gedaan was deed ik een ronde door het gebouw en voelde dat de zwaarte was opgelost. Ik hoop dat de reiniging eraan bijdraagt dat iedereen zich nog beter in hun vel voelt in de school! Ik voelde me prettig en licht na afloop.

20 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page