top of page
achtergrond-banner-4.jpg
LOGO- 2024 - MAGISCH HELDER -  WIT - LOS.png

Ervaringen van anderen
 


bladeren 4 simple magisch helder_edited_edited.png
circel oranje.png

Entiteiten zijn er wel vaker in mijn en ons leven geweest, maar dit keer waren we als gezin echt “spooked”.

Er werd steeds aangebeld zonder dat er iemand voor de deur stond, voetstappen boven, een playstation-stuur dat ’s nachts uit zichzelf ging rondraaien in de kamer van mijn zoon… Toen onze schuifpui ’s morgens een paar keer openstond was het genoeg. We hebben Ilses hulp ingeroepen. De afspraak moest zelfs worden vervroegd.

Haar huisbezoek was een heel bijzondere ervaring voor ons, en ook voor Ilse.  Een bijzonder verhaal van een entiteit die wanhopig hulp nodig had en die hulp kon Ilse geven. De communicatie tussen Ilse en deze entiteit was heel intens maar heel direct.

Er was nog een tweede huisbezoek nodig maar nu zijn wij toch weer de enige bewoners van nummer 13. Hoe fijn is dat!

Ilse heeft ons ook tips gegeven hoe je entiteiten op een prettigere manier kunt laten “communiceren” en hoe je jezelf ook kunt beschermen. Voor mij nog een heel leerproces. Maar zoals Ilse zei; “het komt goed”.

 

Ilse uit Eerbeek

circel oranje.png

Twee jaar geleden verhuisden wij naar onze verbouwde woonboerderij. Vanaf dag 1 voelde ik mij hier niet blij en niet thuis.
Ilse en ik hadden telefonisch contact waarna zij al gauw kon komen. Mijn gevoel werd direct bevestigd.
Ilse is een lieve vrouw met een open warme uitstraling. Zij is intuïtief zeer begaafd!
Dank je wel lieve Ilse dat je ons huis hebt gereinigd en ook mij persoonlijk hebt geholpen. Ik heb rust en ben weer blij ♥

 

 Hartelijke groet,

 

Maureen uit Gelselaar

circel oranje.png

Nadat Ilse mijn huis energetisch heeft gereinigd was er weer een stroming in mij en in mijn huis. Dit uit zich doordat ik lekker in mijn vel zit en energieker ben geworden. Ik slaap weer goed. Ik zet weer vaker muziek aan en zing lekker mee. Hier word ik blij van!

 

De dingen die voorheen bleven  liggen pak ik op en voer ik nu uit. De poes die niet meer met grote pupillen de kamer in kijkt alsof ze iemand ziet.

 

Het huis voelt weer als mijn huis waar ik me lekker voel en waar ik weer graag wil zijn.

Ilse, ik heb dit als bijzonder ervaren en vertrouwde jou voor 100% .

Bedankt dat je dit voor mij hebt gedaan!!

 

Vriendelijke groet,

Marleen uit Benschop

circel oranje.png

Mijn huis voelt als een "Vesting". Heel veilig en rustgevend.

Ben weer blij als ik thuis kom, mooi hé! Dankzij jouw inzet en jouw geweldige 'Gave'.

Wat fijn en  bijzonder dat het ook voor jou zo goed voelde. Het moest zo zijn!! Ik wens jou alle goeds, en dat je kunt doen wat je zo graag doet. Dat gaat ook zeker lukken!!!

Lieve groet,

 

Betty uit Almelo

circel oranje.png

We hebben de huisreiniging als heel prettig ervaren. Je bent een super leuk en lief mens. Je hebt mijn dochter achteraf even meegenomen om met z'n tweeën alles even langs te lopen en samen even te kletsen.  Dat was heel fijn.

 

Ze ziet soms nog wel iets, maar deze vindt ze niet eng. 

 

Veel liefs,

 

Arda uit Huissen

circel oranje.png

Wanneer Ilse binnenkomt, begint 'het proces' meteen al. Ilse werkt met wat er op dít moment is en sluit daarbij aan op wat ze waarneemt in de breedste zin van het woord.

 

Met de aanwezigheid van externe energieën die voor haar waarneembaar waren, ging ze meteen aan de slag. Via contact met deze energieën, die als vanzelf door haar heen 'praten' en stromen, begon het proces van dieptereiniging. Na de sessie voelde mijn huis alsof ik er zojuist ben komen wonen. Nieuw, open, fris en licht.

Elisabeth uit Zutphen

circel oranje.png

We wonen nu 4 jaar in een huis dat soms zwaar aanvoelt. Dus toen ik Ilse tegen kwam op een beurs dacht ik: ja, dat moeten we doen!

 

En ja hoor, doel bereikt! Het huis voelt een stuk lichter. Dit gaat ons zeker helpen bij het her-inrichten van het thuis-kantoor en de logeerkamer!​

 

Sebastiaan uit Den Haag

circel oranje.png

De reiniging was, zoals jij het deed, nieuw voor me. Overal vond ik de daarop volgende dagen kleine bultjes zout in hoekjes van kamers en moest dan grinniken en dacht: O ja, van Ilse.

Voelt het nu anders? Ja, ik ben nog meer thuis en houd daarvan. Het voelt vrolijker, ik ben er graag. Nogmaals bedankt voor de ervaring en met veel liefs!

 

Nelleke uit Zutphen

circel oranje.png

Ilse is een hele liefdevolle jonge vrouw. Gaat eerst het gesprek met je aan voordat ze samen met jou je huis doorloopt. De reiniging die daarna volgt is bijzonder. De prachtige zang en klankschaalklanken die door je huis waren zijn helder en geven direct een positieve vibe in je huis. En niet alleen aan je huis maar ook aan jezelf.

 

De tips die ik kreeg waren heel praktisch en direct uitvoerbaar. Daarna voelde mijn huis fris en transparant aan. Het huis is nog meer van mijzelf geworden. Echt een schoonmaak zonder een doekje aangeraakt te hebben. Een enorme aanrader!

 

Dorothee uit Zutphen

circel oranje.png

Ik woonde pas drie maanden in mijn appartement toen ik ineens entiteiten voelde in mijn slaapkamer. Het werd een waar spookhuis, met hard dichtslaande deuren en het gevoel dat ik bij mijn enkels werd gegrepen. Ik ben midden in de nacht naar een vriendin vertrokken en durfde thuis niet meer te slapen.

 

Totdat Ilse kwam! Ze heeft lang bij de voordeur geluiden zitten maken en in mijn slaapkamer allerlei emoties eruit staan gooien. Ik voelde een enorme opluchting. Toen ze daarna alles beschermde en opvulde met positieve energie, wilde ik niet meer weg uit mijn fijne slaapkamer!

 

Loes uit Nijmegen

circel oranje.png

Ik had al sinds we in ons nieuwe huis wonen, een aantal jaren, nog niet echt een fijn gevoel van thuis voelen en kunnen aarden. Het is een oud, aristocratisch huis met een lange geschiedenis. Als een van de dingen om dit te verbeteren hebben we Ilse gevraagd om in ons huis komen en haar werk te doen. Ik had wel eens van een vriendin gehoord die haar huis had laten reinigen en zij kon daarna veel beter slapen.

Tijdens haar bezoek heb ik Ilse eerst kunnen vertellen over hoe wij als gezin in het huis wonen, wat onze ervaringen zijn, in alle verschillende ruimtes van kelder tot tuin en zolder. Daarna ging zij aan het werk heeft ze in alle ruimtes gevoeld wat er leefde en wat er soms nog speelde, of wie er aanwezig waren. 


Het meest indrukwekkend vond ik dat in ons souterrain de zielen van een aantal al lang overleden oud-bewoners, bedienden, nog aanwezig waren. Zij hadden zo'n fijn leven van wonen en werken in het huis geleefd dat ze er niet goed afscheid van konden nemen. Ilse heeft hen geholpen om toch verder te gaan.

Na haar bezoek heeft onze jongste dochter, die op een zolderkamertje slaapt, minder last van nachtmerries en voel ik meer ruimte voor ons, als huidige bewoners, om het echt ONS huis te laten zijn. Als bevestiging daarvan hebben we eindelijk een naambordje op ons huis laten maken en monteren. Nu is het echt ons thuis!

Korine uit Zutphen
 

circel oranje.png
Healing Stones
ilse magisch helder 4.jpg
zonsondergang
zonsopkomst

“Ilse werkt met wat er op dít moment is en sluit daarbij aan op wat ze waarneemt in de breedste zin van het woord. Met de aanwezigheid van externe energieën die voor haar waarneembaar waren, ging ze meteen aan de slag. Via contact met deze energieën, die als vanzelf door haar heen 'praten' en stromen, begon het proces van dieptereiniging. Na de sessie voelde mijn huis alsof ik er zojuist ben komen wonen. Nieuw, open, fris en licht.”

bottom of page