top of page
achtergrond-banner-4.jpg
LOGO- 2024 - MAGISCH HELDER -  WIT - LOS.png
bladeren 4 simple magisch helder_edited_edited.png

Wat is regressietherapie?

 

Wat als je niet weet waar je pijn vandaan komt? Alles wat je meemaakt, wordt ergens in je systeem opgeslagen. Meestal zit het daar prima, maar soms gaan belevenissen uit je verleden tegen je werken. Een oude angst of weerstand wordt ineens geactiveerd door een situatie van nu, waardoor je in het heden (te) heftig op iets reageert. Dan kan regressietherapie helpen: herbeleven, loslaten en… ontspannen.

 


Transformatieve Regressietherapie is een therapievorm die diepgaand, doeltreffend en snel werkt. Met behulp van regressie, personificatie en energiewerk help ik je om zélf de oorzaak te ontdekken en het probleem op te lossen. Het startpunt is je verleden dat nog steeds in het heden doorwerkt. Door te werken met het onderbewuste, gaan we rechtstreeks terug naar het moment waarop het huidige probleem is ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld een niet goed verwerkte ervaring zijn tijdens de kindertijd, de zwangerschap of in een vorig leven. Door deze diep verankerde emoties en ervaringen te doorgronden en ontladen, ontstaat er ruimte voor heling en groei.

Praktische informatie

 
We nemen ruim de tijd voor een sessie, namelijk twee en een half uur. Zo bied ik je de bedding, rust en het vertrouwen om tot de kern te komen en erdoorheen te werken. Het kan zijn dat er daarna nog een vervolg nodig is, maar meestal niet.


Momenteel ben ik in opleiding bij het Opleidingscentrum Transformatieve Regressietherapie (OCTR) en zal ik mijn geaccrediteerde diploma behalen in januari 2025. Een sessie regressietherapie heeft in 2024 50% korting. 

Prijs in 2024: €88,50

Prijs in 2025: 177,-

 

 

circel 1.png
bladeren 4 simple magisch helder.png
bladeren 4 simple magisch helder_edited.
Paddenstoel in bos
Het oppervlak aanraken
ilse magisch helder 1.jpg

“Ilse, ik heb jou als een fijne jonge vrouw ervaren; je aanwezigheid, je hartstocht.
Je afstemming. Het heeft ons veel gebracht. Dankjewel!”

bottom of page