top of page
Search
  • Ilse Beguin

Magische woorden

Hier vertel ik over mijn eigen ervaringen tijdens mijn werk als energetisch reiniger. Het is telkens prachtig en uniek! En met de mooiste resultaten.


Geef me woorden!

“Nee lieverd, niet schreeuwen. Gebruik je woorden.” We leren onze kinderen de juiste woorden om te zeggen wat ze bedoelen. Een grote woordenschat is van grote waarde. Maar hoe zit dat bij volwassenen? Kunnen wij eigenlijk wel bij de juiste woorden, wanneer we ergens veel frustratie of angst bij voelen? Als we het niet kunnen uiten kan er fysieke spanning ontstaan. Of nog ingewikkelder, dan wordt er over je heen gelopen…


Twee dagen terug mocht ik komen ‘praten’ met een huis in omgeving Zutphen. De dame die daar woonde sliep slecht en bleef maar onrustig in haar huis. “Zijn er nou vreemde entiteiten bij me of niet? Ik wil dat helemaal niet meer! Maar, als het mijn moeder is dan mag het wel. Ach, als ze me verder geen kwaad doen…” Ik voelde: ga eens STAAN voor jezelf. In jezelf. Wat wil jij?


Grenzen verwoorden voor geesten

In een prachtige sessie die begon als een huisreiniging kwam de focus uiteindelijk helemaal op haar terecht. Ze voelde vaak vreemde aanwezigheden in huis, onbenoembaar raar. Iemand anders kan dat telkens komen weghalen, maar nog mooier is het om dit als een uitnodiging te zien om zelf in je kracht te gaan staan. En je grenzen duidelijk te verwoorden. Want woorden zijn krachtig! Duidelijke grenzen worden gerespecteerd, zowel door mensen als door zielen.


Samen hebben we kernachtige woorden gevonden om grenzen aan te geven. Ik bepaal wie er welkom is. Ik nodig je uit. En zo niet, dan ben je niet welkom. Het is mijn huis, mijn eigen ruimte!


Welkom, rustig huis. Rustig lijf. Rustige nacht.
32 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page