top of page
Search
  • Writer's pictureIlse Beguin

Hoe het allemaal begon

Samen thuiskomen Al zo lang ik me kan herinneren zie ik de verbinding van alles in één groot geheel. En ik wens dat ieder kind en iedere volwassene thuiskomt in dat geheel en in zichzelf, in deze wereld. Ik voel een krachtige verbondenheid met het Eenheidsveld. En als gegronde aardse vrouw leef ik mijn dagelijks leven, in het constante verlangen om iedereen te verwelkomen. Verbinding zichtbaar maken tussen mensen, ont-dekken van wat er onder de oppervlakte zit.
Magisch helder Praktisch heb ik veel verschillende dingen gedaan: van goudsmeden tot kindercoaching, van systeemopstellingen tot werken met klank. Inmiddels heb ik een scherpe intuïtie ontwikkeld voor het aanvoelen van het geheel en de elementen die aandacht nodig hebben. Het geheel is bijvoorbeeld een huis, en de elementen de kamers waarin iets ‘hangt’. Ik houd van subtiel, maar ook van luid en duidelijk. De magische wereld van elfen en kabouters trekt me enorm aan en daar werk ik graag mee. Daarmee hand-in-hand gaat een Ilse die het aardse leven ten volle leeft en zorgvuldig kan communiceren. Magisch helder dus!


Ik kan helpen transformeren en oplossen wat al te lang in je leven hangt, waardoor je niet verder komt. Zo bied ik een bedding en kan ik doen wat nodig is om je in rustiger vaarwater te brengen.


Je kunt altijd opnieuw kiezen. Wat wil jij?


78 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page